Stoiximan Super League

Οι «μπαλαντέρ» του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας

Τρεις εναλλακτικές λύσεις φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Πέντρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Με την ευχή να μην υπάρξει άλλος τραυματισμός, πόσω μάλλον στο κέντρο της άμυνας, θα πορευτεί το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός.

Νέο «θύμα» τραυματισμού για τους Πειραιώτες είναι ο Ρούμπεν Σεμέντο, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν άτυχος και μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τις υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πλέον οι μοναδικοί διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί για τον Πέντρο Μαρτίνς είναι ο Ουσεϊνού Μπα και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και κόντρα στον Βόλο χρειάστηκε να παίξει για 90 λεπτά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως επεξεργάζεται κάποιες άλλες λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει το επόμενο διάστημα.

Ο πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ ως ακραίες λύσεις υπάρχουν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Γιάν Εμβιλά που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως γίνεται κατανοητό, η κατάσταση στα μετόπισθεν είναι στα «κόκκινα», αφού υπάρχει το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο, ακολουθεί το ματς με τη Λαμία στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x