Stoiximan Super League

Ολυμπιακός… on fire στο β’ γύρο!

«Φλόγες» πετάει στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς και μετράει 14 νίκες από τον Δεκέμβριο και μετά!

Έναν… γύρο με 14 νίκες και μία ήττα συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός, με τη χθεσινή του επικράτηση με 4-0 επί της Ξάνθης στο Καραϊσκάκη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από το 1-1 στα Πηγάδια, στις 9 Δεκεμβρίου, οι Πειραιώτες έχουν πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν κατά ριπάς, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν στη σχετική κατηγορία τους Θεσσαλονικείς και να έχουν αυτή τη στιγμή +47 (με 63 γκολ και παθητικό) και +45 (59-14) έναντι του επικείμενου πρωταθλητή.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός με τη χθεσινή «τεσσάρα» επί της Ξάνθης έφτασε τα 42 γκολ στους εντός έδρας αγώνες του στο πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί την 3η καλύτερή του από το 2000, σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών και πίσω από τα 46 γκολ του 2011 επί Βαλβέρδε και τα 45 του 2016 στην εποχή του Μάρκο Σίλβα!

Μάλιστα, ο μέσος όρος της ομάδας είναι 3,5 γκολ ανά αγώνα, με 38 γκολ σε 11 αγώνες!

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x