Stoiximan Super League

Πάρτι τίτλου στο Καραϊσκάκη, στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ένα μικρό πάρτι τίτλου στήθηκε στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ύστερα από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί του ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως περίμεναν πολύ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να δώσουν απαντήσεις στους Θεσσαλονικείς μετά το πρόσφατο 1-1 στην Τούμπα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μετά τους πανηγυρισμούς εντός του αγωνιστικού χώρου, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν έντονα και στα αποδυτήρια του γηπέδου. Μάλιστα, στους πανηγυρισμούς συμμετείχε και ο Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος κατάφερε με το πλάνο του να κυριαρχήσει του Πάμπλο Γκαρσία.

Στα αποδυτήρια, μάλιστα, βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα για το αποτέλεσμα και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα.

Ο κ. Μαρινάκης είχε ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για τον οποίο εκφράστηκε με θερμά λόγια κατά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε ακόμη

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού και το... κοκαλάκι της νυχτερίδας
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
«Πετάει για Γαλλία την Πέμπτη ο Σισέ, 13 εκατ. ευρώ η οψιόν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x