Γαλλία

Πρόταση δανεισμού της Λιόν σε Πόρτο για τον Κάρμο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Ο Ντάβιντ Κάρμο που απασχολεί τον Ολυμπιακό, έχει πρόταση από τη Λιόν για να συνεχίσει εκεί να αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο.

Ένας ακόμη μνηστήρας εμφανίστηκε για τον Ντάβιντ Κάρμο. Μετά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και η Λιόν μπαίνει στον κόλπο για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό της Πόρτο.

Σύμφωνα με το «RMC Sport», η Λιόν έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού -με οψιόν αγοράς στο φινάλε της σεζόν- στους «δράκους» για τον Πορτογάλο στόπερ και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Ο Κάρμο δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά από διαμάχη που είχαν, με αποτέλεσμα η Πόρτο να αναζητά την καλύτερη λύση. Η ομάδα προτιμά την πώλησή του, αφού πριν από ενάμιση χρόνο είχε ξοδέψει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Μπράγκα, στη μεγαλύτερη αγοραπωλησία μεταξύ πορτογαλικών συλλόγων.

Μάλιστα, είχαν τοποθετήσει ρήτρα 80 εκατ. ευρώ στο πολυετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο ποδοσφαιριστής στην Πόρτο, αλλά οι «δράκοι» αντιλαμβάνονται πως αυτό το ποσό δεν θα το διαθέσει κάποια ομάδα και οι απαιτήσεις της είναι μικρότερες από τα χρήματα που είχαν ξοδέψει για να τον αγοράσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x