Κύπρος

Σήκωσε κούπα πριν τον Ολυμπιακό ο Απόλλων Λεμεσού!

Υπερπρωταθλητής Κύπρου ο Απόλλων Λεμεσού. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας στον τελικό του Σούπερ Καπ, έχοντας και χαμένο πέναλτι. Δύο δοκάρια για το «τριφύλλι».

Πάει κουπάτος στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Απόλλων. Το Σούπερ Καπ Κύπρου σήκωσε ο προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών στα playoffs του Europa League, επικρατώντας 2-0 της Ομόνοιας. Χαμένο πέναλτι είχαν οι νικητές με το σκορ στο 1-0, ενώ στάθηκε δις άτυχο το «τριφύλλι», έχοντας ισάριθμα δοκάρια.

Ο Νταμπό άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με δυνατό σουτ, ενώ το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα σημειώθηκε στο 73ο λεπτό με τον Βα να πλασάρει ωραία μετά την ασίστ του Πίττα. Εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα, παρότι στο 80’ έμεινε με δέκα παίκτες η ομάδα της Λεμεσού, καθώς αποβλήθηκε ο Φιλιώτης, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη.

Ενδιάμεσα, είχε αρκετό… ψωμί η αναμέτρηση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Φαμπιάνο έπιασε πέναλτι του Ψύχα, το οποίο είχε κερδίσει ο Μαυρίας. Ακολούθησαν δύο δοκάρια για την Ομόνοια. Το πρώτο στο 64’ με τον Μπέζους που έπιασε γυριστό σουτ, ενώ λίγο μετά το 2-0, ο Γιάνγκα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά.

Αυτό ήταν το 5ο Σούπερ Καπ του Απόλλωνα σε 15 συμμετοχές, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο. Ο βοηθός του μέχρι πρότινος προπονητή του Τσόρνιγκερ, Κωνσταντίνος Μακρίδης, ενώ αντικαταστάτης του θα είναι ο Νταβίντ Καταλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x