Stoiximan Super League

Στηρίζει Σα ο Μαρτίνς

Αισιόδοξος πως ο Ζοσέ Σα θα επανέλθει στις μέχρι πρότινος πολύ καλές του εμφανίσεις εμφανίζεται ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέντρο Μαρτίνς.

Ένας από τους προβληματισμούς στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα είναι χωρίς αμφιβολία η εικόνα που βγάζει στα τελευταία ματς ο Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει δεχθεί 6 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια, στις περισσότερες περιπτώσεις η μπάλα να βρίσκει τον παίκτη και εκείνος να αποτυγχάνει να την διώξει ή να αποσοβήσει μία επικίνδυνη φάση από τον αντίπαλο.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πέντρο Μαρτίνς στηρίζει τον Σα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται σίγουρος πως ο συμπατριώτης του γκολκίπερ έχει την αξία και την εμπειρία να βγει από την δύσκολη για εκείνον κατάσταση που έχει περιέλθει.

Μάλιστα, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν επιλέξει άλλον τερματοφύλακα στα επόμενα παιχνίδια του Europa League, κόντρα στην Άρσεναλ για τους «16» της διοργάνωσης.

Επίσης, το ρεπορτάζ προσθέτει πως ο Ζοσέ Σα θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία και στο αποψινό παιχνίδι με τον Βόλο, εκτός και αν χρησιμοποιήσει τον Κρίστινσον ή τον Τζολάκη και βάλει τον Πορτογάλο στη ρεβάνς με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη

Επικό βίντεο: Οπαδός της Άρσεναλ βλέπει εφιάλτες με Ελ Αραμπί και Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός αν δεν φτιάξει τις «λεπτομέρειες», δεν θα κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x