Stoiximan Super League

«Τεστ» με Λαμία ενόψει Άρσεναλ

Μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ θα διεκδικήσουν όσοι αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι με την Λαμία.

Με περιορισμένο ροτέισον θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός το μεσημέρι τη Λαμία στο Καραϊσκάκη για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο σημερινός αγώνας είναι ο 40ος για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, η οποία ξεκίνησε με τον περσινό τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η σημερινή αναμέτρηση είναι η 18η για τους Πειραιώτες εντός του 2021.

Μέσα σε διάστημα, δηλαδή, δύο μηνών και η ομάδα βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, έφτασε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας και παράλληλα βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Πέντρο Μαρτίνς δεν έκανε κάποια πρόβα για την ενδεκάδα, όμως αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί από τους βασικούς και παράλληλα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι άλλοι ενόψει και του πρώτου ματς με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ (ή Χολέμπας).

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Τιάγκο Σίλβα, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ένας εκ των Βαλμπουενά ή Φορτούνη. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κάιπερς και Χασάν. Εκτός, από την άλλη, έμειναν ο τιμωρημένος Καμαρά, αλλά και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Βρουσάι, Σεμέδο.

Διαβάστε ακόμη

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Αλγκασίμ Μπα»
Ο... Σιαμπάνης, o Κουέστα κι ο Ολυμπιακός που τρώει 3 μήνες γκολ «μόνο» από στατικές φάσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x