Κύπρος

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ιωάννη Πίττα η Χάκεν, ενδιαφέρον και από ΑΪΚ Στοκχόλμης»

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, η Χάκεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ιωάννη Πίττα, ενώ, και η ΑΪΚ Στοκχόλμης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κύπριο μεσοεπιθετικό που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Ιωάννη Πίττα παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ, καθώς πολλά δημοσιεύματα συνέδεαν το μέλλον του Κύπριου επιθετικού, αρχικώς με την ΑΕΚ, η οποία και διέψευσε, και εν συνεχεία με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, στη Ρουμανία γράφτηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση αγοράς του 27χρονου διεθνή άσου ύψους 700 χιλιάδων ευρώ, την οποία και απέρριψε ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος και ζητά τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Πάντως, οι Πειραιώτες δεν φαίνονται να... παίζουν μόνοι τους για την περίπτωση του Πίττα, καθώς, εκτός της Ραπίντ Βουκουρεστίου - εξού και το ενδιαφέρον των Ρουμάνων - σημερινό δημοσίευμα στη Σουηδία κάνει λόγο για «μπάσιμο» της Χάκεν!

Συγκεκριμένα, το σουηδικό σάιτ «Aftonbladet», αποκάλυψε πως η πρωταθλήτρια Χάκεν, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ώστε να προετοιμάσει το έδαφος μιας πιθανής μεταγραφής, καθώς, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν βρει στο πρόσωπο του Πίττα τον αντικαταστάτη Μπενί Τραορέ, ο οποίος πουλήθηκε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκτός όμως από τη Χάκεν, ενδιαφέρον έχει δείξει και η ΑΪΚ , χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει πολύ η υπόθεση για την ομάδα της Στοκχόλμης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x