Κύπρος

Έριξε τεσσάρα και μπήκε εξάδα η Ομόνοια

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Ομόνοια σάρωσε 4-0 την Καρμιώτισσα Πολεμιδίων στη Λευκωσία για τη 13η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και μπήκε στην προνομιούχο εξάδα.

Μια σαρωτική στο δεύτερο ημίχρονο Ομόνοια νίκησε 4-0 την Καρμιώτισσα Πολεμιδίων στο ΓΣΠ στο ματς που ολοκλήρωσε τη 13η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στην προνομιούχο εξάδα της βαθμολογίας μετά και την ήττα της Ανόρθωσης την Κυριακή από τον Άρη Λεμεσού, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -4 από κει.

Στο 23’, έγινε το 1-0 μετά από ολέθριο λάθος του Τάντι, ο οποίος στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 56’, ο Καλτσάς έστρωσε την μπάλα άθελα του στον Λέτσιακς μετά από σέντρα του Ντίσκερουντ και ο Τσέχος αμυντικός με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 68’, ωραία ατομική ενέργεια του Λοΐζου, ο οποίος συνέκλινε από τα δεξιά, έκανε το διαγώνιο πλασέ και έγραψε το 3-0.

Στο 88’, ο Λέτσιακς μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε την παράλληλη πάσα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, με τον Κακουλλή να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.


Ομόνοια (Φερέρα): Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Κασάμα (63' Κούσουλος), Λοΐζου, Κίτσος (74' Κακουλλής), Λέτσιακς, Ντίσκερουντ, Μίλετιτς (79' Παναγιώτου), Χαραλάμπους (74' Μπεζούς), Χούπερ (63' Ανσαριφάρντ)

Καρμιώτισσα (Χαραλάμπους): Κνόμπλοχ, Τάντι, Μαλόνε (74' Νεοφύτου), Κουλιμπαλί (59' Χατζηβασίλης), Ελ Αλουχί (80' Ανδρονίκου), Χούμποτσαν, Καλτσάς, Τζανακάκης (59' Σελούτσκα), Αγγελή, Μπεν Σαλάμ, Ζελάγια (46' Ντούρις)



Αναλυτικά, η 13η αγωνιστική:

Παρασκευή 2/12
Δόξα Κατωκοπιάς-Ακρίτας Χλώρακα 2-0

ΕΝΠ-ΑΕΚ Λάρνακας 0-2

Σάββατο 3/12
Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ 1-3

Πάφος-Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-1

Κυριακή 4/12
Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού 0-2

Απόλλων Λεμεσού- ΑΕΛ Λεμεσού αναβλήθηκε

Δευτέρα 5/12
Ομόνοια-Καρμιώτισσα Πολ. 4-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x