Κύπρος

Στην Ομόνοια και επίσημα ο Αλεξάντερ Φράνσον

Την απόκτηση του 29χρονου πρώην χαφ της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Φράνσον, ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Αλεξάντερ Φράνσον, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 29χρονος Σουηδός χαφ που έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την «Ένωση», θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ομόνοια, υπογράφοντας για τα επόμενα 2+1 χρόνια με τους «πράσινους».

Στο διάστημα που βρέθηκε στην χώρα μας, ο έμπειρος μέσος κατέγραψε μόλις 7 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας πάντως το ιστορικό double της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα!


Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 29χρονος διεθνής Σουηδός μέσος, Alexander Fransson, ο οποίος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους αγωνιζόταν στην περσινή νταμπλούχο Ελλάδας, ΑΕΚ Αθηνών.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 2+1 χρόνια.

Μεγάλο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην IFK Norrkoping, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής. Αγωνίστηκε, επίσης, στην FC Basel 1983, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League. Μετρά οκτώ συμμετοχές στην εθνική Σουηδίας.

Καλωσορίζουμε τον Alexander Fransson στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x