Κύπρος

Πήρε το ντέρμπι με την Ομόνοια και παρέμεινε κοντά στην κορυφή το ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, επικρατώντας με 4-2 της Ομόνοιας και παραμένοντας κοντά στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλωνα.

Μια σημαντικότατη νίκη πανηγύρισε το ΑΠΟΕΛ, αφού επικράτησε με 4-2 της Ομόνοιας και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού. Από την άλλη, οι ηττημένοι του ντέρμπι έμειναν εκτός της πρώτης εξάδας.

Ο Κβιλιτάια ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους νικητές στο 18', με τον Μπουτεάκ να αστοχεί σε πέναλτι για την ισοφάριση στο 40'. Ο Ντε Βινσέντι έκανε το 2-0 για το ΑΠΟΕΛ στο 48', ενώ ο Κβαλιτάια σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ντέρμπι, με πέναλτι στο 56'. Ο Ντίσκερουντ μείωσε για τον Ομόνοια στο 59', με τον Σόουζα να «γράφει» το 1-4 στο 69'.

Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν για το τελικό 2-4 με γκολ του Κακουλλή στο 80'. Λίγο πριν τη λήξη, η Ομόνοια έχασε και δεύτερο πέναλτι με τον Ασάντε, με τον Σκουφέτ να αποκρούει και τον Σέχου να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR, αφού ο σκόρερ είχε μπει νωρίτερα του επιτρεπόμενου στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x