Κύπρος

Στο -3 από την Ευρώπη ο... ανατρεπτικός Απόλλων - Κλειδώνει την πρωτιά η Ανόρθωση

Οι Απόλλων Λεμεσού και Ανόρθωση επικράτησαν στις έδρες της Ομόνοιας (1-2) και της Νέας Σαλαμίνας (0-2) αντίστοιχα και έκαναν σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων τους.

Νίκες για Απόλλωνα Λεμεσού και Ανόρθωση!

Ο Απόλλων επικράτησε 2-1 με ανατροπή στην έδρα της Ομόνοιας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 41' με τον Κακουλή, για να αντιδράσει η ομάδα του Μπαρούν με τους Ουάρντα (57') και Πίττα (81'). Έτσι, οι πρωταθλητές ανέβηκαν στους 59 βαθμούς και στο -3 από την 3η θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας και η οποία δίνει εισιτήριο για το Europa Conference League.

Την ίδια ώρα, η Ανόρθωση επικρατούσε 2-0 στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας για τη 10η αγωνιστική της γκρουπ υποβιβασμού και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψης της πρωτιάς, καθώς ξέφυγε στο +6 από τους «ερυθρόλευκους». Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, Μιγκέλ Γκερέρο, άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 45'+3', με τον Ενινγκά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90'+7'. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 67' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τολεμές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x