Κύπρος

Συμφώνησε με τον άλλοτε παίκτη της Σαχτάρ, Μαρκίνιος Σιπριάνο, η Ομόνοια!

Σε μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας της προχωρά η Ομόνοια, ανακοινώνοντας τη συμφωνία της με τον άλλοτε παίκτη της Σαχτάρ Μαρκίνιος Σιπριάνο.

Βραζιλιάνικη «βόμβα» πυροδοτεί η Ομόνοια!

Η ομάδα της Λευκωσίας μπήκε πολύ δυνατά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς μετά την απόκτηση του Γουίλι Σεμέντο, ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία για συμβόλαιο 2+1 ετών με τον Βραζιλιάνο Μαρκίνιος Σιπριάνο που κατά το παρελθόν κατέγραψε εξαιρετική θητεία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Ο 24χρονος βραχύσωμος αριστερός μπακ, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Αβαϊ της πατρίδας του, ενώ με τη Σαχτάρ αγωνίστηκε συνολικά σε 26 ματς σκοράροντας μια φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον 24χρονο Βραζιλιάνο αριστερό ακραίο αμυντικό, Marquinhos Cipriano, ο οποίος αγωνιζόταν στην Avai FC.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 2+1 χρόνων.

Ο Marquinhos Cipriano έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Sao Paolo, από όπου πήρε μετεγγραφή για τη Shakhtar Donetsk, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Επίσης, έπαιξε στην FC Sion και στην Cruzeiro Esporte Club. Έχει αγωνιστεί στην εθνική Βραζιλίας K20.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x