Κύπρος

Έδωσε το τρίποντο στην Ομόνοια ο Κακουλλής

Με 1-0 επικράτησε η Ομόνοια επί του Εθνικού Άχνας, χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής στο 83ο λεπτό. Σε μπελάδες μπήκαν οι φιλοξενούμενοι.

Την κορυφή στα playout του κυπριακού πρωταθλήματος πάτησε η Ομόνοια, μετά την επικράτηση με 1-0 επί του Εθνικού Άχνας στο «ΓΣΠ», με τον Ανδρόνικο Κακουλλή να είναι αυτός που έδωσε το τρίποντό στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά οι ομάδα του Εθνικού πλέον βρίσκεται σε περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς πλέον βρίσκεται στο -8 από την 10η Δόξα Κατωκοπιάς.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού η αναμέτρηση δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση, με τους φιλοξενούμενους να καταγράφουν δύο καλές ευκαιρίες, έναντι μια της γηπεδούχου Ομόνοιας.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τον Εθνικό Άχνας να δείχνει πως πατάει καλύτερα μέσα στο αγωνιστικό χώρο από το 55’ μέχρι και το 70’, αφού ήταν αυτός που δημιουργούσε ευκαιρίες.

Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής στο 83’, έπειτα από ωραία ασίστ που πήρε από τον Λοΐζου. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την Ομόνοια να παίρνει τους τρείς βαθμούς και να πατάει την κορυφή στα playout.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x