Κύπρος

Τετράδα με Παπουλή η Ομόνοια

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φώτη Παπουλή, η Ομόνοια νίκησε εντός έδρας 1-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο ντέρμπι της πρωτεύουσας για τη 16η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Με το γκολ του Φώτη Παπουλή, η Ομόνοια νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο ΓΣΠ στο ντέρμπι της κυπριακής πρωτεύουσας για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -6 από τη δεύτερη προνομιούχο θέση, αφήνοντας τους «μαυροπράσινους» στις χαμηλές.

Στο 40’, ο Μολ ανέτρεψε τον Κακουλλή πάνω στη γραμμή της περιοχής, ο διαιτητής Νικολάου υπέδειξε το πέναλτι και ο Παπουλής έκανε το 1-0. Στο 71’, ο Γκουστάβο έκανε ένα δυνατό σουτ, ο Φαμπιάνο απέκρουσε την μπάλα, αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ.


Ομόνοια: Φαμπιάνο, Κίκο, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Λέτσιακς, Χαραλάμπους (87' Γιούστε), Ασημένος (81' Ψάλτης), Παπουλής (79' Ατιέμγουεν), Τζιωνής, Λοΐζου, Κακουλλής (87' Τσέποβιτς)

Ολυμπιακός: Moλ, Βαγγέλης, Μπόβεδα (60' Κονφέ), Σαμπίνια, Ντιαγνέ, Σαρφό (31' Γκουστάβο), Νάνι, Πεχλιβάνης (60' Μανρίκε), Σάλι, Κα (80' Χριστοδούλου), Γουίλσον


Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ Λάρνακας - Απόλλων 2-1
(49' Ρόμο, 59' Σπόλιαριτς αυτ. - 51 Σπόλιαριτς)

Άρης Λεμεσού - Εθνικός Άχνας 2-1
(29' Στεπίνσκι, 65' Πακέ - 47' Ντούρις)

ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση (Αναβλήθηκε)

ΑΕΛ Λεμεσού - ΠΑΕΕΚ (Αναβλήθηκε)

Δόξα Κατωκοπιάς - Πάφος Αναβλήθηκε

Ομόνοια - Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-0
(40' πεν. Παπουλής)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x