Europa League

Ομόνοια: «Πιο έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ - Πρόκληση για εμάς»

Τη χαρά όλων στην Ομόνοια για τη συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη.

Ως ιστορικό παιχνίδι βλέπουν στην Ομόνοια το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως τόνισε ο Αντρέας Δημητρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας χαρακτήρισε πιο έμπειρη τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ εξέφρασε την ελπίδα σύντομα ο κόσμος να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα με αφορμή την απουσία των οπαδών αύριο στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέας Δημητρίου

«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Νιώθουμε ανυπομονησία και χαρά που θα αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο. Είναι ευκαιρία να μάθουμε πράγματα και να αποκτήσουμε εμπειρίες για το μέλλον.

Η μοίρα της Ομόνοιας τη θέλει να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Τα πρώτα παιχνίδια στους ομίλους θα μας δείξουν την πορεία στη συνέχεια. Κίνητρο είναι να προσθέσουμε βαθμούς στην ευρωπαϊκή μας συγκομιδή.

Παίζουμε με μια πιο έμπειρη ομάδα σε παιχνίδια Ευρωπαϊκών διοργανώσεων μέσα στην έδρα της. Δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό για εμάς η άδεια Τούμπα, όμως ευχόμαστε σύντομα ο κόσμος να είναι ξανά στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x