Κύπρος

Σούπερ μεταγραφή με Κασαμά η Ομόνοια!

Την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού μέσου από τη Γουινέα Μπισάου, Μορέτο Κασαμά, ανακοίνωσε η Ομόνοια πραγματοποιώντας μια εξαιρετική μεταγραφή.

Μεταγραφικός οργασμός στην Ομόνοια. Μετά την απόκτηση του Ρομάν Μπέζους, η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του εξαιρετικά ταλαντούχου αμυντικού χαφ Μορέτο Κασαμά.

Ο 24χρονος παίκτης με καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου, βρέθηκε τις προηγούμενες ώρες στη Λευκωσία, πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με την Ρεμς να εισπράττει για τη μεταγραφή ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Πέραν της Ρεμς, ο Κασαμά έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία με τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ με το γαλλικό σύλλογο σε τρία χρόνια παρουσία μέτρησε 57 εμφανίσεις και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Έχουμε συμφωνήσει με την Stade Reims για την απόκτηση του 24χρονου διεθνούς με την Guinea-Bissau μέσου, Moreto Cassama.

Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Ο Moreto Cassama πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Ligue 1 με τα χρώματα της Stade Reims, στην οποία βρίσκεται από το 2019.

Αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Sporting CP και ακολούθως της FC Porto, με την οποία αγωνίστηκε στις ομάδες FC Porto Youth League (με συμμετοχές και στο UEFA Youth League) και FC Porto B. Είναι διεθνής με την εθνική Guinea-Bissau, ενώ προηγουμένως έπαιξε στις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Καλωσορίζουμε τον Moreto Cassama στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»


Επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x