Ιταλία

Ομπαμεγιάνγκ: «Ο Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος, αλλά ήταν λίγο χοντρός»

Ο Αντρέ Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ θυμήθηκε την κοινή του παρουσία με το «Φαινόμενο», όταν και οι δύο αγωνίζονταν στη Μίλαν. Μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα αστείο γεγονός με πρωταγωνιστή τον Κάρλος Αντσελότι.

Το εγκώμιο στο μεγάλο του «είδωλο», τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Αντρέ Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο να θυμάται την κοινή τους παρουσία για ένα μικρό διάστημα στη Μίλαν.

«Η αλήθεια είναι πως όταν πήγα εγώ στην Μίλαν, ο Ρονάλντο ήταν… χοντρός, όμως ακόμα σκόραρε το ένα γκολ μετά το άλλο», είπε ο επιθετικός της Τσέλσι.

Μάλιστα θυμήθηκε και ένα σκηνικό με τον τότε προπονητή της ομάδας του Μιλάνου, Κάρλο Αντσελότι: «Θυμάμαι μια φορά του την είχε πει ο Αντσελότι, σχετικά με την φυσική του κατάσταση. Τότε γύρισε ο Ρονάλντο και του είπε. Με θες για να τρέχω ή για να σκοράρω; Στο επόμενο ματς έβαλε δύο γκολ».

Ο Ρονάλντο όσο αγωνίστηκε με τη Μίλαν, υπήρξαν τρεις φορές που σκόραρε από δύο τέρματα. Κόντρα σε Σιένα και Νάπολη εντός έδρας και με αντίπαλο την Άσκολι εκτός.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός από τη μεριά του, φόρεσε 26 φορές τη φανέλα των «Ροσονέρι», πετυχαίνοντας έντεκα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου παρέα με το είδωλο του...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x