Ιταλία

Όνειρα από Μπουφόν για Premier League

Ένα από τα απωθημένα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του είναι να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Όσο συνεχίζει, κάνει όνειρα. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι 37 ετών και πολλοί στην καριέρα του θα σκεφτόντουσαν να «κρεμάσουν» τα γάντια τους. Όχι όμως κι ο Ιταλός πορτιέρο.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Premier League. Πέρασα δέκα χρόνια στην Πάρμα και είμαι δεκαπέντε στην Γιουβέντους. Πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ για δυόμιση χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Ίσως έχω μια ευκαιρία ακόμη», δήλωσε στους δημοσιογράφους, στους οποίους μίλησε με αφορμή του Γιουβέντους-Σεβίλλη για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x