Γαλλία

Οπαδός της Παρί άσκησε κριτική και του απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο!

Ο Γιοάν Σεντίκ θα κάνει τρία χρόνια να δει από κοντά την Παρί Σεν Ζερμέν –αν και έχει εισιτήριο διαρκείας- γιατί άσκησε κριτική στη διοίκηση της.

Ο Γιοάν Σεντίκ είναι οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο δεν θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί από το γήπεδο τα παιχνίδια της για τα επόμενα τρία χρόνια!

Γιατί; Διότι η διοίκηση της γαλλικής ομάδας τον τιμώρησε με αποκλεισμό!

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ στο παιχνίδι με την Μονακό ο Σεντίκ έγινε αντιληπτός να τραγουδά ένα σύνθημα με το οποίο ασκούσε κριτική στην διοίκηση της ομάδας σχετικά με την απόφασή της να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων.

Ένας υπάλληλος τον είδε και λίγο αργότερα, του ζήτησαν να αποχωρήσει από το γήπεδο διότι φέρεται να «εξαπέλυσε» ύβρεις για τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας.

Μάλιστα, ο Γιοάν Σεντίκ έχει ήδη… καπαρώσει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας με εισιτήριο διαρκείας δύο ετών, δηλαδή, και για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Με ενημέρωσαν ότι θα λάβω μια επιστολή ή ένα e-mail με το οποίο θα με ενημερώνουν ότι θα ακυρώνουν το εισιτήριο το οποίο έχω αγοράσει με τριετή διάρκεια.

Πρόσφατα η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έλαβε απόφαση να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων για το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν αλλά και για τις επόμενες ζητώντας ένα χρηματικό ποσό και από όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x