Γενικά

Οπαδός της Τραμπζονσπόρ πήγε να κλέψει τρόπαιο της Φενέρ από το μουσείο της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οπαδός της Τραμπζονσπόρ συνελήφθη να αρπάζει ένα τρόπαιο από το μουσείο της Φενέρμπαχτσε, φωνάζοντας: «Πόσα χρόνια περιμένω για αυτό το πρωτάθλημα»!

Ένα πολύ ευτράπελο περιστατικό συνέβη στο μουσείο της Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, ένας επισκέπτης το πρωί της Τετάρτης (11/1) έσπασε το τζάμι της τροπαιοθήκης και πήγε να αρπάξει την κούπα που είχε σηκώσει η τουρκική ομάδα τη σεζόν 2010/11, φωνάζοντας μάλιστα: «Πόσα χρόνια περιμένω για αυτό το πρωτάθλημα»!

Ο δράστης δεν κατάφερε να διαφύγει, καθώς έγινε αμέσως αντιληπτός από την ασφάλεια του μουσείου και έτσι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω! Στην εξακρίβωση στοιχείων που έγινε, πρόκειται για τον Χαλίτ Σαχίν, ο οποίος είναι γεννημένος το 1978 στην Τραπεζούντα και είναι οπαδός της Τραμπζονσπόρ, η οποία κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα στην Τουρκία τη σεζόν 1983/84.

Ωστόσο, η επιλογή του τροπαίου της σεζόν 2010/11 μόνο τυχαία δεν πρέπει να ήταν από τον Σαχίν, καθώς τη συγκεκριμένη χρονιά η Τραμπζονσπόρ είχε χάσει το πρωτάθλημα από τη Φενέρμπαχτσε στην ισοβαθμία, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τερματίσει στην κορυφή με 82 βαθμούς, αλλά η Φενέρ ήταν καλύτερη στα μεταξύ τους παιχνίδια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x