Stoiximan Super League

Οριστικό: Τέλος ο Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό

Τέλος στο σίριαλ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Κολομβιανό επιθετικό και με αυτόν τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος για τη μεταγραφή ενός ξένου.

«Απαλλάχθηκε» από τον Βίκτορ Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός. Το σίριαλ με τον Κολομβιανό φορ που κρατούσε ουσιαστικά εδώ και έναν μήνα, καθώς απείχε από τα τέλη Δεκεμβρίου από τις προπονήσεις του «τριφυλλιού» δίχως να έχει πάρει σχετική άδεια, έλαβε τέλος το μεσημέρι της Τρίτης.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου τη λύσης της συνεργασίας της με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε για λιγότερο από έξι μήνες στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Κάλιαρι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έκανε 19 συμμετοχές (8 Super League/9 συνολικά στο Europa League/2 στο Κύπελλο) και σημείωσε τρία γκολ. Τα δύο από αυτά τα έβαλε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης και ένα κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να κάνει μια μεταγραφή παίκτη μη κατόχου κοινοτικού διαβατηρίου και πιθανόν αυτός να είναι ο Μασούντ του Πανιωνίου.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και κατ΄επέκταση τη λήξη του δανεισμού του από την Κάλιαρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x