Ελλάδα

«Ορίζουμε διαιτητές», είπε ο Γκιρτζίκης σε Κουτσοκούμνη, παρόντος του Βασάρα!

Τι… απίθανο είπε ο Γκιρτζίκης στον Κουτσοκούμνη για τον πίνακα διαιτητών, παρόντος του Βασάρα!

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η στάση των υπόδικων διοικούντων την ΕΠΟ απέναντι στη νομιμότητα, τη λογική, αλλά και τις FIFA και UEFA, ο Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Κύρος Βασάρας φέρονται να διαβεβαίωσαν τους ξένους απεσταλμένους ότι μπορούν να ορίσουν διαιτητές από τους υπάρχοντες -«συστημένους»- πίνακες και να ξεκινήσει χωρίς κανένα πρόβλημα το πρωτάθλημα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας της ομοσπονδίας, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι έχει μεγαλύτερο βαθμό επιρροής στη διαιτησία από ό,τι επιτάσσει ο ρόλος του, ήταν παρών στη συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Κουτσοκούμνη και τους συνεργάτες του σήμερα το πρωί στην ΕΠΟ.

Συνάντηση κατά την οποία ο Γκιρτζίκης έκλεισε την πόρτα στη FIFA, την UEFA και τις ομάδες της Super League, αρνούμενος κάθε συζήτηση και οποιαδήποτε αλλαγή στην ελληνική διαιτησία!

Όταν ο Κουτσοκούμνης άκουσε έκπληκτος τον Γκιρτζίκη να του λέει ότι δεν θα κάνει την παραμικρή αλλαγή στο καταστατικό και δεν θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τις ΠΑΕ, τότε ρώτησε τον υπόδικο πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Κύρο Βασάρα: «Από τη στιγμή που η ομοσπονδία δεν κάνει δεκτές τις αλλαγές που προτείνουμε, εσείς μπορείτε να διαβεβαιώσετε ότι μπορείτε με ασφάλεια να ορίσετε διαιτητές από τους υπάρχοντες πίνακες και να ξεκινήσει απρόσκοπτα το πρωτάθλημα;».

Η απάντηση του Γκιρτζίκη ήταν ξεκάθαρη (όσο και εξωφρενική): «Ναι, μπορούμε», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, παρόντος του Βασάρα, ο οποίος προφανώς δεν είχε διαφορετική άποψη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x