Stoiximan Super League

Όρθιος στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός!

Ο ΠΑΣ είχε τις καλύτερες φάσεις στο ματς, αλλά δεν σκόραρε και ο Παναιτωλικός έφυγε με τον βαθμό από τα Γιάννενα (0-0).

Τσίμπησε βαθμό στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός!

Παρότι ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα και δεν του δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεντόζα στον Καρτάλη, ο Παναιτωλικός έμεινε «όρθιος» στους «Ζωσιμάδες» και έφτασε τους 4 βαθμούς σε 8 αγώνες στο πρωτάθλημα, παραμένοντας βέβαια ακόμη χωρίς νίκη.

Στους εννιά βαθμούς ανέβηκε ο ΠΑΣ, ο οποίος δεν έχει νίκη φέτος στην έδρα του, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες!

To ματς

Νευρικό ξεκίνημα από τις δύο ομάδες. Σκληρές μονομαχίες, μαρκαρίσματα εκατέρωθεν και μπόλικες διακοπές στο πρώτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, σιγά-σιγά το ματς άρχισε να βρίσκει ρυθμό, με τον ΠΑΣ να πλησιάζει το γκολ στο 14' αλλά ο Λεό έκανε... άψυχο πλασέ και έδωσε το δικαίωμα στον Κνετ να διώξει με τα πόδια. Ο Παμλίδης στο 20' είχε καλή σκέψη αλλά δεν βρήκε εστία για... πολύ με το ανάποδο-ψαλίδι που επιχείρησε, ενώ δύο λεπτά μετά ο προωθημένος Παντελάκης δεν βρήκε στόχο από τα δύο μέτρα με κεφαλιά, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ στο ημίχρονο.





Ένα ημίχρονο που είχε τον ΠΑΣ σε ρόλο «αφεντικού» και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να τον περιορίσει και να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση. Πρώτη τελική για τους Αγρινιώτες στο 34' αλλά το σουτ του Μεντόζα βρήκε στον Παντελάκη και κατέληξε στην αγκαλιά του Χουτεσιώτη, με τον ΠΑΣ να έχει δοκάρι στο 38' σε ανύποπτη φάση, όταν ο Ελευθεριάδης προσπάθησε να κάνει σέντρα, βρήκε περίεργα την μπάλα και αυτή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστία. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να φτιάχνουν την καλύτερή τους φάση, όμως ο Αριγίμπι δεν βρήκε εστία από καλή θέση μέσα από την περιοχή, μετά το εξαιρετικό γύρισμα του Γιάκολις.

Ο Παναιτωλικός είχε καταφέρει να περάσει... αλώβητος το πρώτο μέρος, με τον ΠΑΣ να μην σκοράρει για τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ματς στο καλό του 45λεπτο. Καλούνταν, όμως, να βγάλει αντίδραση στην επανάληψη και να γίνει πιο επιθετικός και απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, απείλησαν δις στην επανάληψη, ξανά στην κόντρα, αλλά ο Βέργος αρχικά δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση προ του Παντελάκη, ενώ στη δεύτερη ο Αριγίμπι έκανε κακό πλασέ στην κίνηση και έδωσε το δικαίωμα στον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει.



Καρτάλης από τη μία, Μάζουρεκ από την άλλη ήταν οι κινήσεις των δύο τεχνικών, θέλοντας να τονώσουν επιθετικά τις ομάδες τους. Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΣ άρχισε να παίρνει τα ηνία ξανά και να απειλεί, φτιάχνοντας τη μία φάση μετά την άλλη. Ο Λεό πέρασε στο 66' τον Καρασαλίδη που λίγο έλειψε να του κάνει πέναλτι αλλά δεν τελείωσε καλά τη φάση και επτά λεπτά αργότερα ο Μεντόζα πήγε απρόσεκτα πάνω στον Καρτάλη μέσα στην περιοχή και τον βρήκε αφότου είχε κάνει την πάσα. Παρόλα αυτά, ο διαιτητής δεν... συγκινήθηκε και ούτε ο ίδιος σε πρώτο χρόνο, ούτε το VAR σε δεύτερο υπέδειξαν την παράβαση και το πέναλτι.



Ο Παμλίδης προσπάθει με τάκλιν να μπει... γκολ παρέα με την μπάλα, αλλά δεν την πρόλαβε από το γύρισμα του Ελευθεριάδη (76'), ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι Ηπειρώτες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ και τη νίκη, όμως ξανά ο προωθημένος Παντελάκης με την κεφαλιά του από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κνετ! Φάση, η οποία ήταν και η τελευταία για τον ΠΑΣ αλλά και γενικότερα στο ματς, με το 0-0 να παραμένει και τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.



ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74’ Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πέερσμαν, Νάουμετς (61’ Καρτάλης), Σιόντης, Λιάσος (74’ Ντομίνγκεθ), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

Παναιτωλικός (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (72’ Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο, Ντίας (90’ Ντουάρτε), Αριγίμπι (65’ Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα, Βέργος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x