Ισπανία

Όταν ο Μπέιλ «καταπίνει» την Εσπανιόλ

Δεν αφήνει σε ησυχία την Εσπανιόλ μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ουαλό να «πληγώνει» την ομάδα της Καταλονίας κάθε φορά που την φιλοξενεί στο «σπίτι» του.

Αγαπημένο «θύμα» του Γκάρεθ Μπέιλ έχει γίνει η Εσπανιόλ, με τον Ουαλό να σκοράρει σε κάθε επίσκεψη της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», «κυνηγώντας» σήμερα να επεκτείνει το σερί του κόντρα στην καταλανική ομάδα.

Ο επιθετικός της «βασίλισσας» έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν με τρία γκολ σε τέσσερα ματς, αναμένοντας σήμερα την «αγαπημένη» του αντίπαλο, Εσπανιόλ.

Ο Ουαλός έχει στείλε τρεις φορές, σε ισάριθμα παιχνίδια, τη μπάλα στα δίχτυα της καταλανικής ομάδας μέσα στο «Μπερναμπέου», αρχής γενομένης από το ματς της σεζόν 2013/14.

Στην τελευταία μέρα της «La Liga» ο Μπέιλ άνοιξε λογαριασμό στα... γκολ εναντίον των Καταλανών, πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα των Μαδριλένων στη νίκη τους με 3-1.

Ο «εκτελεστής» της Εσπανιόλ «χτύπησε» και την αμέσως επόμενη σεζόν 2014/15, όταν εξανέμισε κάθε ελπίδα των Καταλανών, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ των «μερένγκες» και «καθαρίζοντας» το ματς, λίγο πριν το τελικό 3-0 που διαμόρφωσε ο Νάτσο.

Το «τρία στα τρία» του φορ της Ρεάλ ήρθε τη σεζόν 2016/17, όταν κι «έγραψε» το τελικό 2-0 της «βασίλισσας» επί των «κυανόλευκων» λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x