Κύπρος

Έπιασε κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, συνεχίζει να... πετάει βαθμούς η Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε και από την έδρα του Οθέλλου Αθηαίνου και παρέμεινε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος. Εντυπωσιακό ματς στο ΓΣΠ, με την Ομόνοια να μένει στο... χορταστικό 3-3 με την ΑΕΖ Ζακακίου.

Το νικηφόρο σερί που τρέχει συνέχισε απόψε ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας δύσκολα, πλην όμως καθαρά, 1-0 του Οθέλλου Αθηαίνου εκτός έδρας για την 7η στροφή του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Εντονγκαλά στο 52ο λεπτό, φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί νίκες και ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς (4-2-1)!

Την ίδια ώρα, Πάφος και ΑΕΚ Λάρνακας έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης», σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ καλό ρυθμό, εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ, το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Αποτέλεσμα που αφαίρεσε από τους γηπεδούχους το δικαίωμα να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή, έχοντας πλέον ως συγκάτοικος τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό ματς της ημέρας ήταν εκείνο στο ΓΣΠ, όπου η Ομόνοια έμεινε στο... χορταστικό 3-3 με την ΑΕΖ Ζακακίου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη ανοίγοντας το σκορ με τον Κάστρο (9'), για να απαντήσουν οι «πράσινοι» με τους Κακουλή (18') και Σεμέδο (49') για το 2-1. Σλόγκαρ και Σάντος έφεραν εκ νέου τούμπα το ματς, με τον Αλίουμ στο 88ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ, με το οποίο η Ομόνοια απέφυγε μεν την πρώτη ήττα της σεζόν, ωστόσο, έμεινε για 4η φορά φέτος στην ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 06/10
Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα 2-0

Σάββατο 07/10
Οθέλλος-ΑΠΟΕΛ 0-1
Ομόνοια ΑΕΖ Ζακακίου 3-3
Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας 2-0

Κυριακή 08/10
Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού 19:00
Απόλλων Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς 19:00
Εθνικός Άχνας-ΑΕ Λεμεσού 19:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x