Κύπρος

Πήρε «ανάσα» ο Οθέλλος Αθιένου

Με ανατροπή, ο Οθέλλος Αθιένου νίκησε εντός έδρας 2-1 τον Εθνικό Άχνας στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της 16ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και προσπέρασε τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

Έστω κι αν έχανε 0-1, ο Οθέλλος Αθιένου νίκησε 2-1 τον Εθνικό Άχνας εντός έδρας στο πρώτο ματς της 16ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να προσπερνούν με +1 την ομάδα από το Δασάκι στη βαθμολογία στην προσπάθεια αμφοτέρων για την καλύτερη δυνατή θέση, ενόψει των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 12΄, ο Εθνικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Λομοτέι μετά από παρέμβαση του VAR.

Στο 20’, έγινε το 0-1 με κεφαλιά του Ντε Ιριόντο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πεχλιβάνη κι άστοχη έξοδο του Παναγιώτου.

Στο 45’+3’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καστάνας εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Εθνικού και σκόραρε από κοντά.

Στο 85’, ο Σούτο έκανε το 2-1 με δυνατή κεφαλιά εντός περιοχής, έχοντας μπει ως αλλαγή.


Οθέλλος: Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου (36' Ζέλου), Ράμος (66' Σούτο), Σανγκαρέ, Ποπέσκου, Καστάνας (78' Χριστοδούλου), Ανάνγκ, Ουεσλάτι

Εθνικός: Μάρκοβιτς, Ριστέφσκι, Ντε Ιριόντο (86' Αρτυματάς), Λίπσκι, Πεχλιβάνης (26' Σπιρόφσκι), Λομοτέι, Μπίκερ, Ιωάννου (86' Γκόμες), Καμπρέρα, Μ. Ηλία (46' Αγγελόπουλος), Ντράζιτς (67' Ακσεντίγιεβιτς)



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Πέμπτη 21/12
Οθέλλος Αθ.-Εθνικός Αχνας 2-1

Παρασκευή 22/12
ΑΕΚ Λάρνακας-Δόξα Κατωκοπιάς 19:00

Αρης Λεμεσού-ΑΕ Ζακακίου

Καρμιώτισσα Πολεμιδίων-Απόλλων Λεμεσού

Σάββατο 23/12
ΑΕΛ-Πάφος 17:00

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 19:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x