Κύπρος

Η αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο του Ουάρντα στην Κύπρο - Σενάρια για απέλασή του από τη χώρα!

Η μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στη Δόξα Κατωκοπιάς οδεύει προς... ναυάγιο, καθώς δεν του έχει επιτραπεί η είσοδος στην Κύπρο, ενώ δημοσιεύματα αναφέρονται ακόμη και για πιθανότητα απέλασής του.

Ακόμη ένα πρόβλημα με τον Αμρ Ουάρντα έχει προκύψει της τελευταίες ημέρες, μετά το πρόωρο «διαζύγιό» του με τη Ράζα Καζαμπλάνκα, όπου έμεινε ελεύθερος μετά από 12 ημέρες παρουσίας στο Μαρόκο, για ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Αυτή τη φορά, και μετά τη συμφωνία που επήλθε με τη Δόξα Κατωκοπιάς (η οποία μίσθωσε ιδιωτικό τζετ για να τον πάει στη Λάρνακα), ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα, μετά από εντολή της Αστυνομίας, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πεποίθησή του πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι πιθανό ακόμη και να απελαθεί από την Κύπρο! Ο Ουάρντα παραμένει ακόμη στο αεροδρόμιο, με το... μέλλον του να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Να σημειωθεί πως κατά τη συμφωνία του με τον πρόεδρο της Δόξας, δεν μπήκε κατευθείαν στο αεροπλάνο, ισχυριζόμενος πως έχει ψυχοσωματικά προβλήματα και συγκεκριμένα πως ταλαιπωρείται από κρίσεις πανικού. Κάτι που είχε μεταφέρει και στους ανθρώπους της Ράζα Καζαμπλάνκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x