Ιταλία

Προπονητής του μήνα για τον Σεπτέμβριο ο Σότιλ

Προπονητής του μήνα για τον Σεπτέμβριο αναδείχθηκε ο, Αντρέα Σότιλ, στη Serie A μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει η Ουντινέζε στο πρωτάθλημα.

Ο Αντρέα Σοτίλ είναι ο προπονητής του μήνα της Serie A για τον Σεπτέμβριο, με τον τεχνικό της Ουντινέζε να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας να φέρει την ομάδα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος μετά από επτά αγωνιστικές.

Έτσι, ο 48χρονος τεχνικός την Κυριακή (9/10) πριν τον προγραμματισμένο αγώνα της Ουντινέζε με την Αταλάντα, θα λάβει το βραβείο του στο «Dacia Arena - Friuli Stadium».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του πρωταθλήματος, Λουίτζι Ντε Σιέρβο, δήλωσε: «Στο ντεμπούτο του στη Serie A TIM ο Andrea Sottil αποδεικνύεται αμέσως ότι είναι ένας εκπαιδευμένος προπονητής και ένα μεγάλο κίνητρο, ικανό να βάλει στο γήπεδο καλά οργανωμένες ομάδες. Μια από τις πιο όμορφες εκπλήξεις αυτής της έναρξης της σεζόν είναι σίγουρα η Ουντινέζε του Σότιλ, ένας προπονητής που κατάφερε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του συλλόγου.

Οι τρεις επιτυχίες σε τρία παιχνίδια τον Σεπτέμβριο, με 10 γκολ που σημειώθηκαν απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ρόμα, η Σασουόλο και η Ίντερ, αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο τεχνικός των Πιεμπονγκσάντ και το επιτελείο του».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x