Γενικά

«Το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει στη ζωή μου βρίσκεται σε καταφύγιο για έναν ανώφελο πόλεμο»

Ο Γκιόργκι Σουντάκοφ είδε την καριέρα του να εξοστρακίζεται στη ρωσική εισβολή...

Ανάμεσα στα εκατομμύρια Ουκρανών που αγωνιούν για τη ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους, είναι και ο Γκιόργκι Σουντάκοφ.

Ένας άκρως ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, τον οποίο η Σαχτάρ Ντόνετσκ φρόντισε να «δέσει» με συμβόλαιο μέχρι το 2026, προτού το ποδόσφαιρο έγινε περιττή διασκέδαση ελέω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Φερνάντο Βαλέντε, πρώην προπονητής της Β' ομάδας στη Σαχτάρ, δήλωσε στο πορτογαλικό Agencia Lusa, ότι «είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει στη ζωή μου. Είναι 19 ετών, περιμένει παιδί με την κοπέλα του, τη Λίζα. Όνειρα που περιμένουν να εκπληρωθούν, απομακρύνθηκαν μέσα σε ένα καταφύγιο, σε έναν ανώφελο πόλεμο. Κλαίω και προσεύχομαι για αυτό το ζευγάρι και για όλους τους νεαρούς παίκτες και φίλους που άφησα πίσω μου. Η καρδιά μου έχει ραγίσει...

Ο Σουντάκοφ έχει τεράστια προοπτική, θα μπορούσε να παίζει στην Μπαρτσελόνα ή στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχω στο κινητό μου μία φωτογραφία του με την κοπέλα του πριν τον πόλεμο και μία που μου έστειλε τώρα, από το καταφύγιο, και τα μάτια μου γεμίζουν με δάκρυα».


Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να αγωνιστεί φέτος 14 φορές, μετρώντας τέσσερα γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει και τρεις εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x