Ιταλία

Ουλιβιέρι: «Ο Πίρλο ξέρει περισσότερα από πολλούς προπονητές»

Ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών, Ρέντσο Ουλιβιέρι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο.

Αποθέωσε τον Αντρέα Πίρλο ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών, Ρέντσο Ουλιβιέρι.

«Ο Πίρλο δεν έχει ακόμα την απαραίτητη προπονητική εμπειρία, αλλά έχει την άδεια γιατί ήταν στα πιο πρόσφατα μαθήματα. Θα παραδώσει την τελική του διατριβή τον Οκτώβριο και ύστερα θα γίνει προπονητής», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Πίρλο είναι ένας από τους σκεπτόμενους ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ξέρει περισσότερα για το παιχνίδι από πολλούς άλλους προπονητές που δουλεύουν χρόνια. Είναι φιλομαθής, ψάχνεται μέσα στο αντικείμενο και είναι έτοιμος».

Ο Αντρέα Πίρλο μαθαίνει δίπλα στον Ουλιβιέρι και είναι πολύ εντυπωσιασμένος με τον μαθητή του .

«Είναι πολύ συγκεντρωμένος, έξυπνος, μπορεί να αναλύσει πράγματα που μπορεί να εισέλθουν στο μέλλον στο ποδόσφαιρο. Κοιτάει μπροστά, είναι πάντα εκεί, κρατώντας σημειώσεις. Ο Πίρλο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που ξέρει το άθλημα, είναι ευέλικτος και θα προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των παικτών του», ανέφερε και κατέληξε:

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν σωστή κίνηση να απολύσουν τον Σαρι όμως, γιατί είναι πάντα λυπηρό όταν ένας από εμάς να απορρίτονται. Την ίδια ώρα, είμαι πολύ χαρούμενος να βλέπω νέους προπονητές να απογειώνονται μετά τα μαθήματά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x