Γενικά

Το μήνυμα της Qatar Stars League για την κατάρρευση του Ουσμάν Κουλιμπαλί

Η Λίγκα του Κατάρ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, μετά τη κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο.

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, μετά το σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε το βράδυ του Σαββάτου (08/01).

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης Αλ Γουάκρα με την Αλ Ραγιάν για το πρωτάθλημα του Κατάρ, με τον αμυντικό των γηπεδούχων να πέφτει στο χορτάρι με σπασμούς.

Οι γιατροί των δύο ομάδων του προσέφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, ενώ μάλιστα του έκαναν και ανάνηψη, με τον 32χρονο άσο να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο λίγο αργότερα. Τα νέα που έρχονται πάντως από το Κατάρ αναφορικά για την υγεία του Κουλιμπαλί είναι θετικά.

Λίγη ώρα αργότερα μετά από αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό, το πρωτάθλημα της χώρας, Qatar Stars League, έστειλε τις ευχές και τη στήριξή της στον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

«Ευχόμαστε υγεία στον σταρ της Αλ Γουακρά, Ουσμάν Κουλιμπαλί. Του ευχόμαστε επίσης ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη δράση, Θεού θέλοντος», ανέφερε χαρακτηριστικά το τιτίβισμα της Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x