Ισπανία

Ούτε... μισάωρο δεν έχει παίξει ο Βιδάλ

Ο Χιλιανός μέσος έχει χρησιμοποιηθεί μόνο 26 λεπτά από τον Βαλβέρδε στο φετινό πρωτάθλημα, λιγότερα κι από τους μικρούς Ανσού Φατί και Κάρλες Πέρεθ.

Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αρτούρο Βιδάλ, αφού ο μέσος της Μπαρτσελόνα έχει χρησιμοποιηθεί μόλις 26 λεπτά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga. Με τους Σέρτζι Ρομπέρτο - Φράνκι Ντε Γιονγκ βασικούς και στους τρεις αγώνες και τους Μπούσκετς – Άρθουρ να ανεβαίνουν, ο χώρος για τον Βιδάλ στο κέντρο είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Αν προσθέσει κανείς και τον Ιβάν Ράκιτιτς που έμεινε τελικά στη Βαρκελώνη, γίνεται αντιληπτό ότι τα πράγματα για τον Χιλιανό είναι αρκετά δύσκολα.

Ενδεικτικό είναι ότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Βιδάλ είναι 17ος σε χρόνο συμμετοχής στους μπλαουγκράνα (26 λεπτά), πίσω ακόμη κι από τους μικρούς Κάρλος Πέρεθ (182 λεπτά) και Ανσού Φατί (57 λεπτά). Ουσιαστικά κάτω από τον Χιλιανό είναι μόνο ο Τζούνιορ με 9 λεπτά, καθώς ο τραυματίας Μέσι και οι Ουμτιτί, Τομπιντο, Βαγκέ και Νέτο δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Στο προσεχές διάστημα θα φανεί ξεκάθαρα αν ο Βιδάλ υπολογίζεται και σε τι βαθμό από τον Βαλβέρδε, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει να δώσει 7 παιχνίδια μέσα σε 22 μέρες, αρχής γενομένης από το Σάββατο κόντρα στην Βαλένθια.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x