Oλλανδία

Προσωρινή διακοπή στο Ουτρέχτη-Άγιαξ για ρίψη αντικειμένων!

Την απόφαση να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι της Ουτρέχτης με τον Άγιαξ στο 88ο λεπτό πήρε ο Ντένις Χίγκλερ, μετά τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Επεισοδιακή αποδείχθηκε στο τέλος η αναμέτρηση της Ουτρέχτης με τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής, Ντένις Χίγκλερ, πήρε την απόφαση στο 88' και με το σκορ στο 3-3 να διακόψει το παιχνίδι, καθώς μετά τη χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων υπήρξε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Οι κάμερες έπιασαν ένα πλαστικό ποτήρι που είχε βρεθεί στην άκρη του αγωνιστικού χώρου (φωτο).

Είχε προηγηθεί σύσταση μετά από ρίψη άλλου αντικειμένου νωρίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Από τη στιγμή που το κοινό δεν συνετίστηκε, ο διαιτητής διέταξε τις ομάδες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Η δράση πάντως διακόπηκε για μόνο περίπου δέκα λεπτά, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στο χορτάρι για να παίξουν τον εναπομείναντα χρόνο. Mε την επανέναρξη οι γηπεδούχοι έφτασαν σε τέταρτο γκολ (4-3), αλλά αμέσως μετά υπήρξε νέα διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x