Oλλανδία

Γκολ ο Δουβίκας, βασικός ο Μπάρκας στο… κάζο της Ουτρέχτης από ομάδας 3ης κατηγορίας στο Κύπελλο!

Απίστευτο κάζο για την Ουτρέχτη των Δουβίκα-Μπάρκα, καθώς αποκλείστηκε στην έδρα της στα προημιτελικά του Κυπέλλου από… μια Σπάκενμπεργκ με σκορ 1-4! Το γκολ της τιμής ο Έλληνας φορ.

Ο Τάσος Δουβίκας βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά απόψε δεν θα το πανηγυρίσει ιδιαίτερα…

Η Ουτρέχτη είχε, θεωρητικά, το πιο εύκολο έργο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, καθώς υποδεχόταν τη Σπάκενμπεργκ της 3ης κατηγορίας στην έδρα της, σε μονή, μάλιστα, αναμέτρηση. Στην Ουτρέχτη έκαναν όνειρα ακόμη και για τελικό, τον πρώτο τους από το 2016, αλλά λογάριαζαν χωρίς την απίθανη παρέα του… απίθανου Φαν Ντερ Λίντεν, που σκόραρε ξανά και είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με πέντε γκολ!

Η Σπάκενμπεργκ, λοιπόν, που είναι στην 7η θέση της 3ης κατηγορίας, ούτε καν, δηλαδή, στα ψηλά πατώματα, επικράτησε με το απίστευτο 4-1 της Ουτρέχτης στο ''Stadion Galgenwaard'' και πήρε εκείνη το «εισιτήριο» για τους «4», γράφοντας, φυσικά, ιστορία! Βασικός για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλης Μπάρκας, που δεν μπορούσε να αντιδράσει στα γκολ των φιλοξενούμενων και ο Δουβίκας, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, σκόραρε στο 64', μειώνοντας προσωρινά σε 2-1, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ στο 52'.

Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών στο Κύπελλο Ολλανδίας είναι: Χέρενφεν-Φέγενορντ (01/03), Αϊντχόφεν-Ντεν Χάαχ (02/03) και Ντε Γκράαφτσαπ-Άγιαξ (02/03).













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x