Oλλανδία

Τεχνικός διευθυντής Ουτρέχτης: «Υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον για τον Δουβίκα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης, Τζόρντι Ζόινταμ, μίλησε για το μέλλον του Τάσου Δουβίκα στον σύλλογο, τονίζοντας πως για τον νεαρό Έλληνα φορ υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα της Eredivisie το φετινό καλοκαίρι είναι αναμφίβολα εκείνο του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος πραγματοποίησε ονειρική σεζόν φέτος στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης, όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ σε 32 συμμετοχές!

Για το μέλλον του 23χρονου Έλληνα διεθνή μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τζόρντι Ζόινταμ, αποκαλύπτοντας πως για τον νεαρό φορ υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες!

Μάλιστα, εξέφρασε τη δυσκολία του να μείνει στην ομάδα ο παίκτης, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως αν και εφόσον φύγει τελικώς ο Δουβίκας από την Ουτρέχτη τότε αυτό θα γίνει με τους όρους και τα δεδομένα του συλλόγου.


«Κάθε μέρα είναι και μια νέα μέρα στο μεταγραφικό παζάρι. Αν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, θα είναι υπέροχο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Εredivisie και σε νεαρή ηλικία. Υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Έχουμε ήδη υποδείξει πως θα είμαστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις. Αν φύγει, αυτό θα συμβεί μόνο για ένα deal που θα είναι εξαιρετικά συμφέρον για μας. Αλλιώς θα μείνει εδώ για ακόμα έναν χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x