Γενικά

Ουζμπέκος δημοσιογράφος δεν ψήφισε Λεβαντόφσκι γιατί είναι αργός και άτιτλος με τη… Γερμανία

Συμβαίνουν κι αυτά στον θαυμαστό κόσμο των ψηφοφοριών για τη Χρυσή Μπάλα, καθώς Ουζμπέκος δημοσιογράφος κρίνεται τουλάχιστομν ακατάλληλος για αυτή τη διαδικασία.

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη διαδικασία της ψηφοφορίας της Χρυσής Μπάλας, ωστόσο οι συζητήσεις για το κατά πόσο ήταν δίκαιη η ανάδειξη του Λιονέλ Μέσι ως κορυφαίου για τη σεζόν που πέρασε συνεχίζεται, στο γενικότερο πλαίσιο τέτοιων αναλύσεων.

Ωστόσο, όπως φαίνεται τα κριτήρια για ποιοι τελικά έχουν δικαίωμα ψήφου σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να αναθεωρηθούν, καθώς τον γύρο του κόσμου κάνει μια ιδιωτική συνομιλία του Ουζμπέκου δημοσιογράφου, Γκριγκόρι Ριτβελάτζε, που δικαιολογεί το σκεπτικό του για την επιλογή του να μην συμπεριλάβει στην πεντάδα των προτιμήσεών του τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.



Συγκεκριμένα, πρώτη του επιλογή ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ και ακολούθησαν οι Μέισον Μάουντ (!), Λιονέλ Μέσι, Τζόρτζιο Κιελίνι και Κέβιν Ντε Μπρόινε, με έναν ακόλουθό του να τον ρωτά για τη λογική της λίστας του. Η απάντησή του αγγίζει τα όρια του σκανδάλου.

«Δεν είναι αρκετά γρήγορος και δεν έχει ιδιαίτερες τεχνικές ικανότητας στην πραγματική ζωή. Επιπλέον, δεν έχει κατακτήσει τίποτα με τη Γερμανία», απάντησε ο Ουζμπέκος μέσω Instagram και μάλιστα επισύναψε μια καρτέλα στατιστικών του Λεβαντόφσκι από το FIFA, θέλοντας να τονίζει ότι ο 33χρόνος δεν είναι γρήγορος.

Δείτε τον διάλογο:

Ουζμπέκος δημοσιογράφος για τη Χρυσή Μπάλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x