Ιταλία

«Όχι» από Μίλαν στο restart μέσω του Κυπέλλου!

Αντίθετος με την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στην Ιταλία με τη διεξαγωγή των ματς για το Κύπελλο, δήλωσε ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι.

Την αντίθεση της στην επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας με τους αγώνες του Κυπέλλου, εξέφρασε η Μίλαν, μέσω των δηλώσεων που έκανε σήμερα ο Πάολο Σκαρόνι.

«Καταλαβαίνουμε την αξία του να προσφέρουμε στους φιλάθλους υψηλής ποιότητας αγώνες, μετά από μήνες lockdown. Αλλά, από καθαρά αθλητικής άποψης, θεωρούμε αμφισβητήσιμο να κριθεί ένας σημαντικός τίτλος, όπως το Κύπελλο Ιταλίας, με δύο ματς μέσα σε τρεις ημέρες, μετά από τρεις και πλέον μήνες απραξίας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο πρακτορείο ANSA ο πρόεδρος των «ροσονέρι».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις του υπουργού Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, το πρωτάθλημα της Serie A θα ξαναρχίσει στις 20 Ιουνίου.

Παράλληλα, νωρίτερα και δη στις 13 και 16 του ίδιου μήνα, θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι δεύτεροι ημιτελικοί αλλά και ο τελικός του φετινού Coppa Italia.

Κάτι που όπως φαίνεται, όμως, βρίσκει αντίθετους τόσο τους διοικούντες την Μίλαν, όσο και τη Γιουβέντους (σ.σ. οι δύο ομάδες είναι αντιμέτωπες) αλλά και την Ίντερ, που συμμετέχει στον έτερο ημιτελικό με αντίπαλο τη Νάπολι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x