Stoiximan Super League

ΠΑΕ Άρης: «Λανθασμένοι χειρισμοί της ΕΠΟ, με ενδεχόμενο δόλο, μας έφεραν προ τετελεσμένων αποφάσεων»

Το ενδεχόμενο ύπαρξης δόλου για απόκρυψη εγγράφου της FIFA από την ΕΠΟ διερευνά ο Άρης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Επίθεση στην ΕΠΟ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Άρης, κάνοντας λόγο για «μια σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ, με ενδεχόμενο δόλο, έφεραν την ΠΑΕ προ τετελεσμένων αποφάσεων»

Οι «κιτρινόμαυροι υπογραμμίζουν πως βρίσκονται στο στάδιο διερεύνησης για το αν το γεγονός απόκρυψης ενός σημαντικού εγγράφου από τη FIFA δεν κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης από αμέλεια ή από πρόθεση, και τονίζουν πως έχει ενεργοποιηθεί η νομική τους υπηρεσία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Εξ’ αρχής η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έφερε -και δεν φέρει- ουδεμία ευθύνη για το ban, που της επιβλήθηκε από τη FIFA, αναφορικά με τις υποθέσεις των πρώην ποδοσφαιριστών, που προσέφυγαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο.

Καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται, χάρη στις ενέργειες της ΠΑΕ και της νομικής της υπηρεσίας, αποδεικνύεται ότι μια σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ, με ενδεχόμενο δόλο, έφεραν την ΠΑΕ προ τετελεσμένων αποφάσεων, που καλείται τώρα να ανατρέψει.

Για παράδειγμα, ενώ η FIFA ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο την ΕΠΟ πως η υπόθεση αφορά τη νυν ΠΑΕ, η ΕΠΟ ποτέ δεν μας κοινοποίησε το έγγραφο, ώστε να ενεργήσουμε άμεσα. Σημειωτέον, η ΕΠΟ μάς είχε κοινοποιήσει απόφαση πριν την επίσημη ως άνω ενημέρωση της FIFA.

Αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό…

Δεν ξέρουμε αν ήταν σε γνώση ή όχι του προέδρου, κ. Γραμμένου, είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι οι κ.κ. Δέδες, Δαβάκης και Μπάρτζης, ενώ το γνώριζαν, είτε το... αμέλησαν, είτε λειτούργησαν με ενδεχόμενο δόλο.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια… Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχει δόλος εκ μέρους τους διότι ο Σύλλογος υπέστη ζημιά για την οποία κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ αποτιμά τη ζημιά και θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για ποινικές και αστικές ευθύνες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x