Γενικά

Πάει για Λουίζ Αντριάνο η Μπεσίκτας

Στο πρόσωπο του Λουίζ Αντριάνο βρήκε η Μπεσίκτας τον αντικαταστάτη του Μάριο Γκόμεζ - που είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Η Μπεσίκτας φαίνεται να καταλήγει στον επιθετικό που θα πάρει την θέση του Μάριο Γκόμεζ. Ο 31χρονος Γερμανός είναι πολύ κοντά στην έξοδο, λόγω των πολιτικών εντάσεων που επικρατούν στην χώρα τον τελευταίο μήνα και γι’ αυτό οι «αετοί» έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον Λουίζ Αντριάνο της Μίλαν.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος ήταν πολύ κοντά στην Γιανγκσού Σούνινγκ της Κίνας τον περασμένο Ιανουάριο, μετά το καταστροφικό πρώτο εξάμηνό του στο Μιλάνο. Σύμφωνα με την τούρκικη «Takvim» η ομάδα από την γειτονική χώρα ήδη έχει συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Τούρκοι προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ στους «ροσονέρι». Ωστόσο η μετακίνηση βρίσκει κάποια εμπόδια, κυρίως από το ενδιαφέρον των Μιλανέζων για τον Χοσέ Σόσα, τον οποίο όμως επουδενί δεν παραχωρούν οι επικεφαλής της Μπεσίκτας.

Ο Λουίζ Αντριάνο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 8 εκατ. ευρώ και σε 29 εμφανίσεις με την ομάδα του Μιλάνου πέτυχε 6 τέρματα.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x