Super League 2

Πάει για μονά ματς σε πλέι-οφ η SL2 και χωρίς πλέι-άουτ

Η Super League 2 όλα δείχνουν πως θα επανεκκινήσει στις 29 Ιουνίου, μετά τις πιέσεις των ομάδων που βρίσκονται στα πλέι-οφ. Υπέρ της επανέναρξης ο ΠΑΣ, ξεκινάει προπονήσεις ο Απόλλων Σμύρνης.

Οδεύει προς ολοκλήρωση το... παζλ της Super League 2!

Παρότι οι γνώμες είναι διφορούμενες ανάμεσα στις ομάδες, όλα δείχνουν πως τελικά θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με την τάση των ομάδων που υπάρχει, θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές που απέμεναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, πλέι-άουτ δεν θα υπάρξουν αφού οι ομάδες στο κάτω μισό της βαθμολογίας δεν θέλουν να παίξουν και αυτούς που θα πάρουν της δύο τελευταίες θέσεις τις ξέρουμε εδώ και καιρό (σσ. Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα).

Την ίδια ώρα, όμως, αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά τα πλέι-οφ, αλλά με διαφορετικό φορμάτ από όσα περιμέναμε. Συγκεκριμένα, η τάση που υπάρχει είναι να διεξαχθούν πέντε αναμετρήσεις και όχι δέκα, δηλαδή μονά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες. Κάτι σαν τα πλέι-άουτ της Super League 1! Η ΕΡΤ αναμένεται να δώσει χρήματα αλλά προφανώς λιγότερα στις πέντε από τις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ (σσ. ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο), τα οποία και θα μοιραστούν.

Μέσα σε όλα, υπάρχει η πληροφορία πως στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν από αύριο οι προπονήσεις, ώστε να προλάβουν να έχουν δύο εβδομάδες στα πόδια τους πριν την επανέναρξη!

Φυσικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, είναι θετικός στην επανέναρξη και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που εξέφρασε και στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2.

Τέλος, όσον αφορά το πότε θα προλάβουν να διεξαχθούν οι δύο αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, τα πέντε ματς των πλέι-οφ και το διπλό μπαράζ (δηλαδή σύνολο 9 ματς) μέχρι τις 2 Αυγούστου που είναι η καταληκτική ημερομηνία, υπάρχει αισιοδοφία πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Η διαδικασία της επικύρωσης της βαθμολογίας και η κλήρωση μπορεί να γίνει εντός τριημέρου μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της SL2, ενώ θα μπορέσουν να υπάρξουν και εμβόλιμες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x