Ισπανία

Πάει (ξανά) για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Την απόφαση να διεκδικήσει ξανά την προεδρία της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ο Χουάν Λαπόρτα. Με μήνυμά του σε… youtube και twitter, ο Καταλανός δικηγόρος ανακοίνωσε κι επίσημα την υποψηφιότητά του.

Η σεζόν που τελείωσε ήταν ονειρεμένη για την Μπαρτσελόνα.

Πέραν του τρεμπλ που κατέκτησε υπό τη διοίκηση του Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, εκείνος κατάφερε να κρατήσει τον Λουίς Ενρίκε και τους Άλβες, Άλμπα και Πέδρο.

Η ισχυροποίηση, ωστόσο, του μεγάλου αντιπάλου του καθόλου δεν αποθαρρύνει τον Χουάν Λαπόρτα. Ούτε αλλάζει φυσικά την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία των «μπλαουγκράνα».

Ο Καταλανός δικηγόρος (επί των ημερών του οποίου την επταετία 2003-10 κατακτήθηκαν συνολικά 12 τίτλοι) θα θέσει κι εκείνος υποψηφιότητα για τις εκλογές της 18ης Ιουλίου. Κάτι που ανακοίνωσε κι επίσημα μέσω… youtube και twitter, στέλνοντας το εξής μήνυμα:

«Γεια σε όλους. Όπως γνωρίζετε, θα βρίσκομαι στις εκλογές της Μπαρτσελόνα. Το κάνω για να βεβαιώσω ότι η Μπάρτσα θα είναι και πάλι όλων μας. Αισθάνομαι πιο έτοιμος από ποτέ για να διοικήσω τον σύλλογο. Έχω περισσότερη εμπειρία. Έχω τα ελαττώματά μου, την πλειονότητα των οποίων τα γνωρίζετε, αλλά διατηρώ τις ίδιες αρχές. Είναι ένα μοντέλο, το οποίο θα στηρίζεται στον Κρόιφ, τη Μασία, την Καταλονία και τη UNICEF.

Ένα κέντρο αθλητισμού και μια επαγγελματική οργάνωση που θα κάνει αυτό το μοντέλο να λειτουργεί. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας μου, θα υπερασπιστώ με όλες τις δυνάμεις μου αυτό το μοντέλο, το οποίο κατά τη διάρκεια πολλών χρόνων έχει δεχθεί τη βοήθεια από πολλούς φίλους της Μπαρτσελόνα.

Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, είναι ένας από τους λόγους που επέστρεψα. Τώρα έφτασε η ώρα της αλήθειας. Χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x