Σκωτία

Γκατούζο: «Θέλω να εργαστώ στη Ρέιντζερς»

Τον πάγκο της Γκλάσκοου Ρέιντζερς καλοβλέπει ο προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, καθώς ο προποντής των Σκωτσέζων θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Τη θέληση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς εξέφρασε ανοικτά ο Τζενάρο Γκατούζο, όταν αποχωρήσει από το τιμόνι της ομάδας οριστικά ο Άλι ΜακΚόιστ, σε δηλώσεις του στην DailyΜail.

«Η γυναίκα μου είναι από τη Γλασκώβη, αλλά ο βασικός λόγος να θέλω να πάω εκεί είναι, επειδή η Ρέιντζερς είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίες ιστορίες. Πιστέψτε με η προτεραιότητά μου δεν είναι η οικογένειά μου. Θα ήταν η δουλειά και η ευκαιρία να εργαστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο, ο οποίος είναι στην καρδιά μου. Έπαιξα μόνο ενάμιση χρόνο στη Ρέιντζερς, αλλά ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση και θα ενδιαφερόμουν να εργαστώ εκεί ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Κατά την περίοδο 1997-98 ο Γκατούζο είχε περάσει από την ομάδα της Γλασκόβης ως παίκτης, προτού επιστρέψει στην Ιταλία για ν’αγωνιστεί με τη Σαλερνιτάνα και στη συνέχεια τη Μίλαν, όπου γνώρισε μεγάλες επιτυχίες.

Τον προηγούμενο μήνα ο 36χρονος προπονητής είχε δηλώσει την παραίτησή του από τον πάγκο του ΟΦΗ, όμως την επόμενη μέρα μεταπείστηκε από τους οπαδούς της ομάδας να παραμείνει τελικά στον πάγκο των Κρητικών. «Η κατάσταση μου στην Κρήτη δεν είναι απλή. Ήθελα να αποχωρήσω, αλλά οι οπαδοί δεν με άφησαν και είμαι καλά εκεί» συμπλήρωσε ο Γκατούζο.

Ο μέχρι τώρα προπονητής των Σκωτσέζων, Άλι μακΚόιστ, επιβεβαίωσε πως θα αποτελέσει τυπικά παρελθόν από το «Άιμπροξ» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, παρότι είχε θέσει την παραίτησή του ενώπιον της διοίκησης της ομάδας και το όνομα του Γκατούζο θεωρείται μεταξύ των επικρατέστερων για να τον διαδεχθεί στη ηγεσία των «Τζερς».



Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x