Κύπρος

Εξάδα με πεντάρα για Πάφο

Δε σταμάτησε να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας η Πάφος, η οποία σάρωσε 5-0 τους πρωτευουσιάνους εντός έδρας στο ματς που ολοκλήρωσε τη 18η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Πάφος σάρωσε 5-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας εντός έδρας για τη 18η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ελπίζοντας για την έξοδο στην Ευρώπη και αφήνοντας τους πρωτευουσιάνους οριακά εκτός των προνομιούχων θέσεων.

Στο 30’, η Πάφος κέρδισε πέναλτι μετά από παράβαση του Νάνι πάνω στον Μπεριγκό. Την εσχάτη τον ποινών ανέλαβε ο Βαλακάρι και έκανε το 1-0. Στο 36', μετά από διπλή επέμβαση του Καραδαή, ο Τόρες έκανε το 2-0.

Στο 64’, ο Τόρες, μετά από σέντρα του Φουρ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 3-0. Στο 77’ ο Μέρφι και στο 89’ ο Βαλακάρι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.


Πάφος FC (Ν. Μιχαϊλένκο): Ρούτκο, Σάιθ, Μπεριγκό (64' Καμπράλ), Τόρες (64' Μέρφι), Βαλεριάνος (10' Αντωνίου), Φουρ, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς, Πάντσεον

Ολυμπιακός Λευκ.(Λ. Βόκολος): Καραδαής, Ψάλτης, Σάλι (72' Χάνι), Γαρουφαλιάς (72' Κοστόφ), Μάντζης, Γκουστάβο (85' Χαραλάμπους), Μανρίκε, Πεχλιβάνης, Ανδρέου, Νάνι, Φαν Κέσελ (46' Κα)



Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώνεται ο Ρισβάνης στην Ανόρθωση, επίσημα παρελθόν ο Σίλντενφελντ

Ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ ο Πουρσαϊτίδης

Εξάδα για Δόξα Κατωκοπιάς, «πελαγοδρομεί» ο ΑΠΟΕΛ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x