Κύπρος

Με… μετρητή υποκρισίας απάντησε στην Πάφο η ΠΑΕΕΚ: Άνοιξαν διάλογο στο Twitter οι δύο ομάδες!

Διάλογο στο Twitter άνοιξαν Πάφος και ΠΑΕΕΚ με αφορμή το παιχνίδι της πρώτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση, και το πέναλτι, που ζητά στο τέλος για χέρι!

Πάφος και ΠΑΕΕΚ άνοιξαν διάλογο στο Twitter με αφορμή το παιχνίδι της πρώτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση, και το πέναλτι, που ζητά στο τέλος για χέρι!

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ανόρθωση και Πάφο (1-0), η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε βίντεο με την τελευταία φάση όπου ζήτησε πέναλτι για χέρι, ρωτώντας τους followers της τι βλέπουν στη φάση.

Ανάρτηση στην οποία, όμως, απάντησε η ομάδα της Κερύνειας, που ανέβασε έναν μετρονόμο… υποκρισίας, σημειώνοντας: «Δεν είναι πέναλτι, αφού ο παίκτης σας τραβάει τον αμυντικό, αλλά δεν έχει σημασία. Θα μπορούσαν να κάνουν έξι λεπτά στο VAR και να το δώσουν έτσι και αλλιώς».

Ουσιαστικά, η ΠΑΕΕΚ θυμάται το παιχνίδι με την Πάφο και το ακυρωθέν γκολ του Καπαρτή. Η Πάφος δεν άφησε αναπάντητο το tweet της ομάδας της Κερύνειας και ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, σημειώνει: «Ναι, έξι λεπτά στο VAR για τρεις ξεκάθαρους λόγους, να ακυρωθεί ένα γκολ. Συμφωνούμε».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x