Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Αμαρτία να πετάξει ότι έχτισε, ίσως λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι όλο αυτό»

Ο Νίκος Παγκάκης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μέσω του bwinΣΠΟΡ FM και μίλησε για το νέο ματς με τον ΠΑΣ.

Τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού συνολικά μετά τον απολκεισμό και την νέα κακή εικόνα με τον ΠΑΣ, αλλά και τους κινδύνους που... ελοχεύουν, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Η πίεση που υπήρχε τον Παναθηναϊκό, έφερε όλα τα υπόλοιπα και την επίσκεψη στο Κορωπί των οπαδών. Πρέπει να χτυπήσει τα δύο παιχνίδια με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ, για να μην πάει άδειος βαθμολογικά στα πλέι οφ. Είναι αμαρτία να πετάξει ότι έχτισε στο σερί των εννιά αγώνων. Ίσως να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι όλο αυτό. Πρέπει να βρει την ηρεμία του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αυριανό νέο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΣ, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερη διάθεση, ενώ θα είναι πιο αφυπνισμένο στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ο Παγκάκης σημείωσε ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα «φρεσκάρει» την 11άδα στα Γιάννενα, με επιβεβλημένη την επιστροφή του Μαουρίσιο σε αυτή, ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες που υπάρχουν με σημαντικότερη αυτή του Βέλεθ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x