Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Δεν είναι πρώτη επιλογή ο Τρες-Υπάρχει λύση αν πωληθεί ο Μακέντα»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού και όχι μόνο.

Ο Κρίστιαν Τρες έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αποτελεί την πρώτη του επιλογή για τη μεσαία γραμμή, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Ο Τρες είναι θετικός στο να έρθει, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού. Είναι στους παίκτες που εξετάζονται, αλλά όχι στην κορυφή της λίστας και μάλιστα έχει ενημερώσει σχετικά και την πλευρά του παίκτη ο Ρόκα. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως έχουν προβάδισμα περιπτώσεις όπως του Μπενιάτ και του Μπατόκιο», σημείωσε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα είπε πως «… δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αν δεν βρει ομάδα, που να ικανοποιεί τον ίδιο και φυσικά τον Παναθηναϊκό, θα μείνει και θα υπολογίζεται. Αν τελικά παραχωρηθεί, έχει εντοπιστεί back-up και η ομάδα θα κινηθεί γρήγορα για να ενεργοποιήσει τη λύση».

Τέλος, για το αυριανό φιλικό με τη Μαρκό (18:30) που θα μεταδοθεί για πρώτη φορά από το Παναθηναϊκός TV, είπε: «Είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα 4-2-3-1. Το δεκάρι φαίνεται πως θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Καρλίτος δεν θα παίξει λόγω του διαστρέμματος. Στα επόμενα φιλικά που θα είναι πιο δυνατά θα έχουμε πιο σαφή εικόνα για τις σκέψεις του για την ενδεκάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x