Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Επιτακτική ανάγκη να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, την Παρασκευή για Σανκαρέ»

O Νίκος Παγκάκης εξήγησε τη σημασία του ματς με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό μέσω του bwinΣΠΟΡ FM και άφησε... ανοιχτό παράθυρο για τη συμμετοχή του Σανκαρέ.

Μονόδρομος είναι η νίκη, πλέον, για τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, αναλύοντας και το γιατί…

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο Αγρίνιο, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ, αν θέλει να προλάβει τον ΠΑΟΚ, που έχει δύσκολο πρόγραμμα, κι αν θέλει να μην ξεφύγει η ΑΕΚ. Βέβαια και το δικό του πρόγραμμα είναι φωτιά, ενώ και ο Αστέρας είναι ικανός να πάρει και τους εννιά βαθμούς. Είναι μονόδρομος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι και το ντέρμπι με την «Ένωση», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι την Παρασκευή θα ληφθεί η οριστική απόφαση από πλευράς «πράσινων» αν ο Σανκαρέ θα είναι στην αποστολή.

Τέλος, ο Παγκάκης σημείωσε ότι θα είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να προηγηθεί, καθώς από τις επτά φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόνο μια φορά το γύρισε, με τον ΟΦΗ.

Ενώ για τις ανανεώσεις, επισήμανε ότι υπάρχει δεύτερη σκέψη για τον Καραγιάννη και πως πιθανώς να υπάρξει ανανέωση και στο συμβόλαιο του Μολό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x