Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Κλειδί ο Μπουζούκης με τον Παναιτωλικό – Ανοιχτό το μέλλον του Μπεκ στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM στο κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού, τονίζοντας τον κομβικό ρόλο του Μπουζούκη για να έρθει το «διπλό», αλλά και το αβέβαιο μέλλον του Μπεκ!

Στην τελική ευθεία οδεύει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το δύσκολο όσο και σημαντικό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και ο Νίκος Παγκάκης… αποκρυπτογράφησε μέσω του «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 τα πλάνα του Γιώργου Δώνη κάνοντας ειδική μνεία στην παρουσία του Γιάννη Μπουζούκη στην 11άδα αλλά και την απόδοση του αριστερού εξτρέμ…

«Ο Κολοβός θα δοκιμάσει σήμερα, ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να παίξει, ενώ ο Δώνης θέλει να τον δει σε φουλ ρυθμούς. Αν συμβούν αυτά, τότε θα είναι αποστολή και ίσως ξεκινήσει κιόλας. Κομβικός θα είναι ο ρόλος του Μπουζούκη, που θα αντικαταστήσει τον Ζαχίντ. Ίσως αγωνιστεί ο Καμπετσής αριστερά, αουτσάιντερ είναι ο Μολό. Έχει δύο σκέψεις ο προπονητής. Να παίξει 4-3-2-1 και 4-2-3-1, που δεν έχει λόγο να το αλλάξει για εμένα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επισήμανε πως στον Παναθηναϊκό είναι τόσο απογοητευμένοι με την ως τώρα πορεία του Ούφε Μπεκ που το μέλλον του παραμένει… ορθάνοιχτο, παρότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο!

Τέλος, ο Παγκάκης αναφέρθηκε στις μεταγραφές που ενδέχεται να κάνει ο Παναθηναϊκός, σημειώνοντας πως οι «πράσινοι» θέτουν προτεραιότητες και παράλληλα περιμένουν την έλευση του Τσάβι Ρόκα.

Ακούστε το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x