Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Νούμερο ένα στη λίστα του Ρόκα ο Ρόχας για τον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM στα μεταγραφικά ζητήματα που έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά και το επικείμενο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο… εκλεκτός του Τσάι Ρόκα κι ως εκ τούτου του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Γκάμπριελ Ρόχας, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FΜ 94,6 o Νίκος Παγκάκης!

«Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκάμπριελ Ρόχας. Υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, ενώ προσπαθεί ο Παναθηναϊκός να δώσει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Η Σαν Λορέντζο πιέζει να πάρει περισσότερα χρήματα. Θα την παλέψει όσο πάει την περίπτωση, είναι το νούμερο ένα στη λίστα του Ρόκα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι και το φιλικό της Τετάρτης με τον ΟΦΗ, από το οποίο θα λείψουν Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Καρλίτος και Πούγγουρας, αλλά ο Ντάνι Πογιάτος θα κατεβάσει μια πιο δυνατή 11άδα σε σχέση με το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μαρκό.

Τέλος, ο Παγκάκης αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να μπαίνει… σφήνα για την απόκτηση του Ανουάρ, αλλά και το τι γίνεται από πλευράς «τριφυλλιού».

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x